Son güncelleme 03 Temmuz 2009 Cuma 09:02

İnşaat hafriyatından kafa tası çıktı



Van'da boş araziye dökülen ve nereden getirildiği bilinmeyen inşaat hafriyatları arasından 10 kafa tası ve kemik parçaları çıktı. Kafa taslarının bazılarında mermi ve darp izleri tespit edilirken, 'eski mezarlık' ihtimali üzerinde duruluyor.


Van'da boş araziye dökülen inşaat hafriyatından çok sayıda kafa tası ve kemik parçaları çıktı.

Şabaniye Mahallesi'nde nereden getirildiği henüz tespit edilemeyen inşaat hafriyatları arasında demir parçaları toplayan çocuklar, kafa tası ve kemik parçaları buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hafriyatların bulunduğu arazide inceleme başlattı.

Yaklaşık 10 kafa tası ve çok sayıda kemik parçası tespit eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kemiklerin incelenmesi için durumu Van Müze Müdürlüğü yetkililerine bildirdi.

Kafa taslarının bazılarında mermi ve darp izlerini tespit eden ekipler, detaylı incelenme yapılabilmesi için kemikleri Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Laboratuvarına götürdü.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hafriyatın getirildiği inşaat alanın tespit edilebilmesi için inceleme başlattıklarını ve inşaatın yapıldığı alanın eski bir mezarlık olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını bildirdi.




Bu haberin etiketleri:
İnşaat hafriyatı kafa tası çıktı

Bu haberi paylaş
# Manşetler
Toplu görüşmelerde hükümetin zam teklifini kabul etmeyen Kamu-Sen, Uzlaştırma Kurulu'na başvurdu. 5 uzmanın görev yapacağı kurul oluşturulduktan sonra 5 gün içerisinde başvuru ile ilgili karar açıklan..
Kamu-Sen, Uzlaştırma Kurulu`na başvurdu
  ANKET
Anayasa`nın bazı maddelerinde değişiklik için 12 Eylül 2010 tarihinde düzenlenecek referandumda hangi oyu vereceksiniz?
Evet
Hayır
Sayfa 0,6328125 Saniye'de üretildi.