Zam geri alındı
Son güncelleme 08 Şubat 2010 Pazartesi 21:11

Zam geri alındı



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2 TL yaptığı metrobüs zammı geri çekildi.


İstanbul 10. İdare Mahkemesi tarafından yürütmesi durdurulan metrobüs zammı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından geri alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, UKOME, metrobüs taşıma ücretlerindeki fiyat ayarlamasını zamdan önceki haline getirdi. Uygulama, otobüslerdeki ve turnikelerdeki akbil otomasyon ve ayarlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yarın sabah başlayacak.
Karar ile 2 TL olan metrobüs yolcu taşıma ücretleri yeniden 1.5 TL'ye indirildi.





Bu haberin etiketleri:
Zam geri alındı

Bu haberi paylaş
# Manşetler
Toplu görüşmelerde hükümetin zam teklifini kabul etmeyen Kamu-Sen, Uzlaştırma Kurulu'na başvurdu. 5 uzmanın görev yapacağı kurul oluşturulduktan sonra 5 gün içerisinde başvuru ile ilgili karar açıklan..
Kamu-Sen, Uzlaştırma Kurulu`na başvurdu
  ANKET
Anayasa`nın bazı maddelerinde değişiklik için 12 Eylül 2010 tarihinde düzenlenecek referandumda hangi oyu vereceksiniz?
Evet
Hayır
Sayfa 0,6328125 Saniye'de üretildi.